برندسازی

 برندسازی آموزشی: گامی برای توسعه فردی و گسترش کسب و کار اقتصادی

دکتر حسین چناری

پژوهشگر و نظریه‌پرداز آموزش

 

در عصر کنونی خلق و توسعه برند و برندسازی، به عنوان فعالیتهای کلیدی در کسب و کار شناخته شده و بسیاری از رهبران و مدیران کسب و کارهای کوچک تا بزرگ با توجه به این مولفه، در پی ایجاد ارزشهای مستمر برای کسب و کار خود می باشند. یکی از حوزه های اقتصادی که در آن به این امر توجه کمتری شده، صنعت آموزش، به ویژه مراکز متولی اصلی آن یعنی آموزشگاه، دانشگاه و مدرسه است. تفاوتی ندارد شما صاحب یک مرکز آموزشی، مدرسه، دانشگاه و یا آموزشگاه با برند قوی و شناخته شده باشید.

در چند سال اخیر آموزشگاه‌های زیادی در حوزه آموزش فعالیت دارند. در این میان شانس و موفقیت از آن گروهی است که به خوبی با رویکردهای تازه، ایده‌های خلاقانه آموزشی، تبلیغات موثر و سایر و راه و رسم برندسازی آشنا باشند. استفاده از استراتژی‌های منحصر به فرد بازاریابی آموزشی به شما کمک می‌کند تا فعالیت خود را به مخاطبان اعلام کنید و در صورتی که این کار را به شکل اصولی انجام دهید، شانس پیشی گرفتن از  سایر آموزشگاه‌ها را خواهید داشت.

بنابراین دارا بودن یک برند قوی و برندینگ مزایایی از جمله  ترغیب به همکاری کادر آموزشی نخبه، ایجاد تمایز بین سایر رقبا، جذب سرمایه گذار، کمک به ایجاد فرصت‌های اقتصادی، تسهیل و سرعت بخشیدن به فرایند مارکتینگ، افزایش جذب مخاطب آموزش، ارتباط بهتر با جامعه و کمک به ایجاد شبکه فرانچایز آموزشی را برای کسب و کار به همراه خواهد داشت.

همواره این نکته را به خاطر داشته باشید که تبلیغات بخش جدایی‌ناپذیر از برندسازی به شمار می‌رود. در واقع تبلیغات است که ذهن مخاطب را برای برند شما آماده می‌کند. البته در صورتی این آمادگی ذهنی فراهم می‌شود که از ایده‌های خلاقانه و ابتکارهای ویژه در حوزه تبلیغات برخوردار باشید. مدیریت آموزشگاه و برندسازی آموزشی در ایران اصلا کار ساده‌ای نیست. در واقع این هدف، فرآیندی پیچیده و زمان‌بر است که برای عبور از آن به دانش، تخصص، تجربه و پشتکار نیاز است. پیچیدگی‌های این هدف موجب شده است تا ما شاهد برندهای آموزشی متعددی در کشور نباشیم. در واقع سختی راه برندسازی بسیاری از علاقمندان به این حوزه را در میانه راه، از پای در می‌آورد.

در صورتی که می توان با شروعی محکم و آگاهانه خیلی زود به نتایج مطلوب در حوزه مدیریت آموزشگاه به شیوه برندسازی دست پیدا کرد. باید بپذیریم این نوع فعالیت اقتصادی علاوه بر رسالت اصلی آن، که همانا کمک به رشد و توسعه فردی و تولید افراد آگاه و مطلع است، یک فعالیت اقتصادی بوده و جهت پایداری و توسعه نیازمند استفاده از تمام ساختارها و فعالیت‌های کلیدی مدیریت کسب و کار از جمله برندینگ است.

 

نظر خود را به اشتراک بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو

پنجمین نشست کمیته مشترک اقتصادی استان خراسان رضوی و ولایت هرات 30آبان تا 2 آذر

باهدف توسعه مبادلات تجاری و هم‌چنین رفع موانع تردد در مرز دوغارون در آخرین روز از آبان ماه ۱۴۰۱ هیئت اقتصادی خراسان رضوی متشکل از مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل، مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌ها، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی، ناظر کل گمرکات استان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی ، مدیر اجرایی منطقه ویژه اقتصادی دوغارون و دبیر اتاق مشترک ایران و افغانستان به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری عازم افغانستان شدند. هدف از سفر هیئت اقتصادی ایرانی به هرات افزایش سطح مبادلات تجاری و اقتصادی ، تبادلات و گفت‌وگوها برای روان‌سازی مبادلات ترانزیتی ایران و افغانستان در مرز زمینی دوغارون و افزایش سطح مراودات تجاری میان ۲ کشور، حل مسائل مربوط به تجارت، حمل‌ونقل، صادرات سوخت، پایانه‌های مرزی و گمرکات و زراعت و کشاورزی از محورهای اصلی بازدیدها و جلسات مسئولان خراسان رضوی و هرات بوده است

اقدام مهم گمرک برای حمایت از تولید صادرات محور

🔘اقدام مهم گمرک برای حمایت از تولید صادرات محور 📌پروژه اتصال ورود موقت به صادرات در گمرکات اجرایی شد/ افتتاح پروژهای جدید گمرکی برای تسهیل تجارت در دستور کار گمرک 🔹با هدف حمایت از تولید صادرات محور، پروژه اتصال ورود موقت کالاها برای پردازش و صادرات در گمرکات کشور عملیاتی شد. 🔸 علیرضا مقدسی رئیس کل گمرک ایران در مراسم افتتاح این‌ پروژه گفت: این پروژه به کمک سامانه جامع گمرکی پیاده سازی شده است و با اجرایی شدن آن ۶ هدف مهم محقق خواهد شد. 🔹مقدسی در خصوص ۶ هدف اجرایی این‌ پروژه می افزاید: اهداف ۶ گانه اجرایی شامل اتصال سیستمی ورود موقت و واردات قطعی به صادرات، الکترونیکی کردن کامل مجوزهای صادرات، بررسی سیستمی مجوزهای صادرات، کاهش زمان بررسی های کارشناسی ورود موقت و صادرات از محل ورود موقت، ارائه تبادل سرویس اطلاعات صادرات از محل ورود موقت به بانک مرکزی و افزایش دقت بررسی اطلاعات و ایجاد زنجیره اطلاعاتی کالا از ورود موقت تا صادرات است. 🔸رئیس کل گمرک ایران با اشاره به اینکه افتتاح پروژه اتصال ورود موقت به صادرات در گمرکات اجرایی که با تلاش معاونت برنامه ریزی و بین الملل گمرک ایران انجام شد، افزود: افتتاح این پروژه یک اقدام جهادی است که موضوع تبادل داده ها در رویه ورود موقت را تسهیل می کند. 🔹مقدسی با تاکید بر اینکه هفته بعد سامانه ارزش افتتاح خواهد شد، که اقدامی تحول آفرین در اصلاح و بهبود فرایندها خواهد بود، اظهار داشت: برای تسهیل و تسریع بیشتر در عملیات و تشریفات گمرکی، در چهارشنبه های تحول دیجیتالی در گمرک به صورت زمان بندی شده یک پروژه جدید افتتاح خواهد شد. 🔸به گفته وی با افتتاح این پروژه ها که در ماه های آتی تا آخر سال ادامه دارد با تحول در سامانه ها و اصلاح فرآیند ها و رویه ها، گمرک به سازمانی سرآمد و کارآمدتر برای ارائه تسهیلات و خدمات به ذینفعان تبدیل خواهد شد.

تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به اتاق مشترك بازرگانی ایران و افغانستان می باشد

طراحی سایت و بهینه سازی سایت توسط توسعه گران آریاز AriazDevs - 2022 ©

بالا